srpski jezik engleski jezik

www.srperkins.rs

SR PERKINS

Kragujevačka 42a

11400 Mladenovac

Tel: +381 (0)11 6230-531
+381 (0)11 6231-124

Fax: +381 (0)11 6237-577

Perkins Časopis

Ako želite da Vam šaljemo 'Perkins katalog' - prijavite se ovde.

PRIJAVA

Proizvodi od legura aluminijuma

Kao i svi ostali rezervni delovi iz proizvodnog programa izradjeni od kvalitetnih legura aluminijuma odličnih mehaničkih karakteristika i hemijskog sastava. Pokazali su se kao vrlo otporni na habanje i uticaje hemijskih supstanci (rashladnih tečnosti).

Rezervni delovi od sivog liva

Izradjeni su od sivog livenog gvoždja tvrdoće od 230-260 HB. Odličnih mehaničkih osobina i veoma dugog veka eksploatacije.

Delovi i sklopovi

Ovi (i uopšte rezervni delovi) opterećeni na savijanje, uvijanje i dr. Izradjeni su od legiranih čelika za poboljšanje tvrdoće od 40-45 HRc i čelika za cementaciju tvrdoće od 55-60 HRc kod delova opterećenih na površinsko habanje.

Čaure i rezervni delovi od bronze

Izradjene su od hemijski kontrolisane legure bronze najčešće CuSn14Pb koja kao što je poznato ima odlične karakteristike kako mehaničke tako i hemijske. Inače od ovog i sličnih materijala izradjujemo i delove po porudzbini.

PERKINS - 15 godina sa Vama

Samostalna radnja „Perkins“ osnovana 1998 godine,kao radnja za obradu metala.Stalnim radom i neprestanim širenjem mreže kupaca i usvajanjem programa za proizvodnju rezervnih delova za traktore postala je poznata na tržištu Srbije. Od 2011 godine nastavila je sa programom „Metalca“ iz Stojnika kod Aranđelovca proizvodnju košuljica cilindara sa motore sa unutršnjim sagorevanjem za sve tipove motora nastavivši tako posao koji datira od 1987 godine čiji je osnivač bio Radoslav-Bata Milanović.

Pored proizvodnje rezervnih deliva za traktore,lake kamione i košuljica cilindara (hilzni) radimo još i odlivke za poljoprivrednu mehanizaciju kao i odlivke za klupe i stolove (parkovski program),takođe nastavili smo sa radom livnice sivog liva,livenja aluminujima,livenja bronze i mesinga.

Poseduje:
Proizvodno poslovni prostor od 300kvm. Poslovno stambeni prostor u okviru zgrade od 200 kvm.

Pored serijske prozvodnje u mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve i pojedinačne proizvodnje rezervnih delova mašina i alata u :

Proizvodnji armaturnih mreža,binora i ispravljanju i kalibrisanju armature u građevinarstvu.
Proizvodnji epruveta za PET ambalažu.
Proizvodnji elemenata od plastike za autoindustriju.