srpski jezik engleski jezik

www.srperkins.rs

Košuljice Cilindara (Hilzne)

picture

Košuljice cilindra (hilzne) su potpuno odvojeni deo naše proizvodnje od ostalih grupa delova. Kao što odlivci za košuljice cilndrara zahtevaju posebnu tehnologiju i svojstva materijala tako zahtevaju i specificnu serijsku mašinsku obradu.Možemo se pohvaliti time da su naše hilzne na tržištu kako Srbije tako i bivših republika Jugoslavije prisutne još od davne 1986. godine Izradene su od specijalne legure sivog gvožda sitnozrnaste strukture postupkom centrifugalnog livenja i tvrdoce od 220 do 230 Brinela. Vek eksploatacije u zavisnosti od tipa motora im je od 200 000 do 400 000 predenih kilometara za putnicka i preko 500 000 predenih kilometara za teretna vozila. Košuljice cilindara proizvodimo za sve modele motora benzninske i dizel,dvotaktne i cetvorotaktne.Proizvodimo ih serijski i po narudžbini po merama kupca a takode i po uzorku što je posebno znacajno za oldtajmer motore.

Asortiman + Naručivanje

Upravljački sistem

picture

Podrazumeva rezervne delove za traktore i lake kamione koji se nalaze u upravljačkom sistemu a to su : Kućišta upravljača,kućišta vretena volana,čaure rukavaca,glavčine točka itd. Delovi su izrađeni od različitih legura aluminijuma, bronze, mesinga, sivog liva kao i od legiranih čelika koji je termički obrađen kaljenjem ili cementacijom. Delove iz naše proizvodnje odlikuje pouzdanost i trajnost u toku eksploatacije na vozilima. Takođe možemo proizvesti i delove po specijanoj narudžbini a koji nisu u našoj serijskoj proizvodnji.

Asortiman + Naručivanje

Motor

picture

U ovu grupu proizvoda spadaju svi delovi koje proizvodimo a nalaze se na ili u motoru kao što su: pumpe za vodu,čaure,razni priključci za vodu,delovi izduvnog sistema kao što su izduvne grane i kolena auspuha. Delovi su izrađeni od sivog liva i drugih materijala po specifikaciji proizvođača. Odlikuje ih dugoročan radni vek i odličan odnos cena-kvalitet

Asortiman + Naručivanje

Prenos snage

picture

Rezervni delovi iz ove grupe su svi delovi koji služe za prenos snage iz motora kako za kretanje vozila tako i za prenos obrtnog momenta na radnu priključnu mašinu.
To su uglavnom delovi: seta kvačila,izlazna kardanska vratila,remenice,osovinice diferencijala i drugi.Izrađeni su uglavnom od legiranog čelika koji je termočki obrađen i sivog liva.

Asortiman + Naručivanje

Kočioni sistem

picture

U ovu grupu spadaju delovi zaduženi za kočenje vozila a to su iz naše proizvodnje uglavnom kočioni doboši za više tipova traktora,kao i kočioni diskovi za traktore sa takvom vrstom kočnica.Izrađeni su od sivog liva i elemenata od proverenih proizvođača na primer opruga i kuglica. Odlikuju se dugim vekom eksploatacije i pouzdanošću u radu što je i najvažnije.

Asortiman + Naručivanje

Priključne mašine

picture

Delovi iz ove grupe su namenjeni za priključne mešine i to: tanjirače,sejalice,cisterne i druge. Kao što je poznato delovi sa ovih oruđa su podložni ekstremnom habanju i zato se trudimo da oni budu napravljani od dobrih i pouzdanih materijala ne retko i posebno ojačani na mestima gde to konstrukcija mašine dozvoljava.To su uglavnom remenice,kućišta tanjirače,kućišta kosačice itd. Posebno za proizvođače priključnih mašina možemo proizvesti deo po njihovom modelu ili crtežu sa najpovoljnijom cenom i rokom isporuke.

Asortiman + Naručivanje

Delovi hidrauličnog sistema

picture

Delovi iz ove grupe su svi delovi koji se nalaze u hidrauličnom sistemu traktora kao što su cilindri,klipovi,karike, razne osovinice itd. Kao proizvođač delova iz ove grupe posebnu pažnju obraćamo na ove delove iz razloga što su ekstremno opterećeni a rukovalac nema opipljiv osećaj za opterećenje mašine kao kod vuče na primer. Delovi su izrađeni od sivog liva i legiranih čelika .

Asortiman + Naručivanje

Ostali proizvodi

picture

Ovo su proizvodi namenjeni svima koji nešto grade ili uređuju parkove,dvorišta,saobraćajnice i drugo. Kao naš prepoznatljivi proizvod je baštenska klupa i baštenski sto koje proizvodimo u verziji 1.odlivka gde kupac dalje sam montira ostale delove po njegovoj želji ili kompletnu klupu i sto iz naše redionice.Pored ovih tu su i delovi za metalne ograde kao i poklopci šahti i obruči za njih. Takođe u ovu grupu dolaze i svi ostali delovi koje radimo za poznate kupce koji se na primer bave proizvodnjom PET ambalaže,izradom armaturnih mreža i armature za građevinarstvo. Kao i delovi izrađeni po uzorku ili crtežu kupca.

Asortiman + Naručivanje